STREETDANCE

STREETDANCE 4-16 JAAR IN ALKMAAR NOORD

Vind jij het leuk om te dansen en zou je wel eens willen optreden? Hou je daarnaast van coole muziek met invloeden van HipHop, Dance en Top-40? Dan heeft DanceFirst de Streetdance les voor jou! 

Onze danslessen voor kinderen zijn een combinatie van moderne invloeden van Zumba, Showdance, HipHop, Streetdance en Jazzdance. Het is een energieke les met strakke, stoere bewegingen die worden afgewisseld met grondwerk. 

De Streetdance lessen van DanceFirst voor de leeftijden van 4 tot en met 16 jaar worden gehouden in de gymzaal aan de Stempelmakerstraat in Alkmaar Noord tussen de basisscholen de Burijn en de Sterrewachter in. Uiteraard beschikken wij over spiegels om de dansbewegingen en lichaamshouding goed te kunnen zien. 

Ieder seizoen wordt er naar een spetterende eindshow gewerkt en tussendoor zijn er optredens in bijvoorbeeld het winkelcentrum de Mare of speciale gelegenheden. Deze optredens zijn natuurlijk hartstikke cool en spannend, maar zijn op vrijwillige basis. Op dit moment zijn er nog maar een paar plekjes vrij in de les, dus meld je snel aan!

 

+31615388855

  • Facebook
  • Instagram

©2019 door DanceFirst