20170322_193145_edited.jpg

DANCEWORKOUT

De Danceworkout van DanceFirst is een workout op muziek. Waarbij een eenvoudige Zumba choreografie wordt aangeleerd. Een nieuw nummer van onze Zumba les word stap voor stap uitgelegd. Door het uitvoeren van deze choreografie doe je niet alleen een complete workout, je bent nog lekker aan het dansen ook!

HOE ZIET EEN LES ERUIT?

WARMING UP

We starten de les met een warming up van ongeveer zes minuten. De oefeningen in dit gedeelte van de les zijn gericht op het bevorderen van de doorbloeding van de spieren en het verhogen van de hartslag. 

DANCE

Na de warming up beginnen we met eenvoudige danspassen één voor één op muziek aan te leren. De muziek blijft aan, waardoor we non-stop in beweging blijven. Het wordt een echte dance-workout vanwege de eenvoudige choreografie die gericht is op de conditie. Tussen de danspassen door focussen we ons op de BBB-gedeelten door oefeningen zoals squats en lunges. 

COOLING DOWN

De les wordt afgesloten met een cooling down van ongeveer vijf minuten. De hartslag wordt teruggebracht naar het normale niveau en er worden stretch oefeningen gedaan om de spieren tot rust te brengen.

Deze les is ideaal voor de niet-dansers. Voor iedereen die de Zumba te lastig of te snel vind gaan of wilt leren dansen omdat het zo leuk is.

Voor je het weet dans je alle Zumba liedjes helemaal mee.